Online Poker

Online Poker kan være glimrende tidsfordriv og vejen til lidt ekstra indkomst fra tid til anden, men det kan selvfølgelig også tage overhånd og ende med at koste dig flere penge end du vinder. Det vigtigste man skal huske på, når man vil spille online poker, er, at det først og fremmest skal være sjovt. Hvis du ikke spiller for sjov, og er indstillet på at dine esser måske kan tabe til en dårligere hånd, vil du formentlig få flere panderynker end glædestunder ud af dit online poker-eventyr.

Mange nye spillere forstår ikke variansen i poker, og føler de er blevet bad beatet hver gang de taber en hånd, og det siger sig selv, at det er en frustrerende følelse at sidde med. Bad beat følelsen. Men jo mere poker du spiller, desto tydeligere vil det stå for dig, at det ganske enkelt er en stor del af poker, at tabe med den bedste hånd. Det vil ske oftere end du bryder dig om, men efterhånden som du får mere erfaring som online pokerspiller, vil du også opleve at det ikke gør noget, at du taber med esserne engang imellem. Eller det der er værre. Sagen er nemlig den, at hvis du altid træffer gode beslutninger, og undgår at tilte efter bad beats, vil du vinde pengene tilbage igen før eller senere, for hvis din modstander lige har ramt en 5%’er på riveren, så er det en matematisk faktum, at det gør han jo kun 5 gange ud af 100. De andre 95 gange vinder du, og så betyder det jo mindre, at din modstander var heldig en enkelt gang.

 

Poker uddannelse

For at sikre, at du er den der får pengene til midten i de bedste spots, gælder det selvfølgelig om at have en god viden om pokerstrategi. Du skal således have dig en poker uddannelse og lære mere om online poker. Ved at besøge gode websites med solid poker strategi og lære fra mere erfarne pokerspillere, vil du være godt klædt på til at “rense fiskene”, som man siger i pokerkredse.

Men det handler selvfølgelig også om, at træffe gode beslutninger, allerede før du sætter dig til pokerbordet. Får du f.eks. skattefri poker rakeback hos dit foretrukne pokersite på nettet? Det er uhyre vigtigt, at du sørger for at få en god poker bonus eller rakeback, når du spiller, for det kan betyde om der er sorte eller røde tal på bundlinjen af dit poker regnskab.

 

Online Poker Bonus

Det første du bør gøre er derfor, at oprette en konto hos et pokersite der udbyder en god online poker bonus til alle nye kunder. Hos ClassicPoker har man samlet de fem bedste pokerbonusser i Danmark netop nu på en liste, hvor du nemt og hurtigt kan se, hvor du kan få en stor, skattefri poker bonus.

Men hvorfor er det så afgørende at spille en poker bonus fri, når man har chancen for det? Fordi når du spiller poker på nettet, betaler du løbende rake til pokersitet, og rake dækker over den lille procentdel af cash game-potten pokersitet tager af hver hånd post-flop, eller når du betaler et lille gebyr for at spille med i en pokerturnering. Spiller du f.eks. en $3+$0.30 turnering, er det de sidste 30 cents som er gebyret, og selvom det ikke lyder af meget, skal man ikke underminere betydningen af ordsproget “Mange bække små…”.

Når du har spillet poker i en måned eller to, vil du formentlig have betalt en del penge i rake, og en god poker bonus sikrer, at du får dele af din rake tilbage igen løbende, efterhånden som du optjener loyalitets point hos dit valgte pokersite. Nogle bonusser kan give dig helt op til 25% af din rake tilbage, og derudover høster du selvfølgelig også fordele fra pokersitets VIP Program. Jo højere VIP level, desto større fordele.

For en komplet liste over pokerrum i Danmark, besøg da Bonusriders, som har rådgivet danske pokerspillere i bonusser og rakeback i mere end 10 år.